Alle voordelen van Micostep trapmatten op een rijtje

Uw kinderen veilig de trap af

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes van Micostep® zijn antislip Vooral voor trappen met een gladde ondergrond (denk aan een geverfde houten trap) geldt dat er extra gedacht moet worden aan veiligheid. U wilt ten slotte dat uw kinderen veilig kunnen spelen in huis zonder het risico te lopen dat ze van de trap kunnen vallen. Door Micostep® trapmatten met antislip-structuur te bevestigen krijgen uw kinderen meer grip en kunnen ze niet zo snel van de trap afglijden. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de kinderen, maar ook uzelf en anderen die in het huis wonen of gebruikmaken van uw woning.

Geen lawaai

Symbool: Kunststof trapmaantjes reduceren geluidDe Micostep® Trapmatten op onze site zorgen voor geluiddemping. Wel zo prettig. Wanneer uw kinderen op-en-neer lopen op de trap dan is het erg fijn dat het lawaai daarbij wordt gedempt.

Makkelijk te reinigen

Symbool: Kunststof trapmatten zijn eenvoudig te reinigenMicostep® trapmatten worden gemaakt uit kunststof. Deze kunststoffen zijn niet poreus waardoor er geen vloeistof en/of vervuiling in het materiaal kan dringen. Hierdoor zijn de trapmatten goed te reinigen. U maakt de trapmatten snel en eenvoudig schoon met een stofzuiger met borstelopzetstuk. U kunt daarna de trapmatten eventueel nog afdoen met een vochtige doek.

Micostep® Trapmatten zeer geschikt voor mensen met allergieën

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes zijn zeer geschikt voor mensen met een allergieTrappen die zijn bekleed met een open/poreus materiaal, zoals tapijt, zijn minder geschikt voor mensen met allergieën. Dit komt omdat stoffen, die een allergische reactie veroorzaken, kunnen indringen in de open structuur van het materiaal. Bij Micostep® Trapmatten is dit niet het geval. De trapmatten zijn gemaakt uit gesloten kunststof materialen. Trapmatten, gemaakt uit gesloten materialen, hebben – naast het voordeel dat ze geen vuil opnemen – ook nog het voordeel dat ze makkelijk en snel zijn te reinigen.

Uw trap langer mooi

Symbool: Bescherming van de trap door de toplaag van Micostep® kunststof trapmatten Geschilderde traptreden blijven slechts een beperkte tijd mooi en onbeschadigd. Wanneer u met schoenen op de trap loopt, raakt deze altijd beschadigd. U kunt dan de trap herstellen door de traptreden opnieuw te verven. Met Micostep® trapmatten houdt u uw trap langer mooi. De toplaag van Micostep® trapmatten bestaat namelijk uit een krasvast, rubberachtig materiaal. Hierdoor is de kans op beschadigingen uiterst minimaal. Met Micostep® trapmatten bent u verzekerd van een langere levensduur van uw pas gelakte trap.

Micostep® trapmatten passen op draaiende en rechte trappen!

Symbool: De trapmaantjes zijn toe te passen op rechte en draaiende trappenMicostep® Trapmatten zijn toepasbaar op draaiende en op rechte trappen. De trapmatten zijn 55 centimeter breed en 17 centimeter diep. Hierdoor passen ze op nagenoeg alle trappen. Micostep® trapmatten zijn onder meer ontwikkeld voor trappen die in de projectbouw worden toegepast. Heeft u een dergelijke trap dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken dat de trapmatten niet passen. Heeft u een gedraaide trap, dan plaatst u de trapmatten in de buitenbocht. Omdat u via de buitenbocht de trap op- en afloopt, is dit de meest logische plaats om de trapmatten te plaatsen.

De beste trapmat voor poezen- en kattenbezitter

Symbool: Kunststof trapmatten – trapmaantjes zijn ideaal voor kattenbezittersDe materialen die worden gebruikt voor Micostep® trapmatten zijn krasvast, een poes of kat kan geen grip krijgen in het materiaal om het kapot te krabben. Daarnaast is het materiaal niet poreus en neemt het geen vocht op. Hierdoor zijn de trapmatten zeer gebruiksvriendelijk en kunt u een boodschap die uw kleine vriend heeft achtergelaten eenvoudig met een tissue van de trapmat verwijderen.

Zilvervisjes zijn verleden tijd

Symbool: Verdrijf zilvervliesjes uit uw huis door het plaatsen van Micostep® kunststof trapmaantjesZilvervisje verblijven graag in trapmatten gemaakt van tapijt. Heeft u trapmatten van tapijt dan heeft dat een aantrekkende werking op zilvervisjes. Omdat Micostep® trapmatten zijn gemaakt van kunststof materialen komen er géén zilvervisjes op de trap af!

Makkelijk te bevestigen

Symbool: De kunststof trapmatten zijn eenvoudig zelf te plaatsen met de dubbelzijdige tapeDenkt u misschien dat het moeilijk is om de trapmatten zelf te bevestigen? Dan kunnen we u meteen geruststellen: u kunt ze eenvoudig zelf aanbrengen op uw trap. Wanneer u de trapmatten koopt dan krijgt u hierbij tevens dubbelzijdige tape en een duidelijke handleiding geleverd. Hiermee kunt u zelf uw trap een mooie look geven.

Micostep® trapmatten krullen niet

Symbool: Micostep® anti slip trapmatten met een harde onderlaag krullen niet opStoffen trapmatten hebben de eigenschap dat ze in de loop van tijd aan de randen loslaten en opkrullen. U kunt gemakkelijk struikelen over of blijven haken achter deze randen. Micostep® trapmatten zijn opgebouwd uit een stijve onderlaag waarop stroken van rubberachtig materiaal zijn aangebracht. De stijve onderlaag zorgt ervoor dat de trapmatten vlak op de trap treden blijven zitten en niet kunnen opkrullen.

Geen pluizende trapmatten meer

Symbool: Trapmaantjes van Micostep laten geen pluisjes achterTrapmatten van tapijt slijten snel waardoor draden en pluisjes loskomen. Micostep® trapmatten zijn duurzaam en slijtvast. De Micostep® trapmatten zijn daarom ook zeer geschikt voor kattenliefhebbers. De kat kan krabben wat hij/zij wil. Onze trapmatten gaan niet pluizen en blijven langer mooi!

Kunststof trapmaten gaan zeer lang mee en zijn hierdoor duurzaam

Symbool: De kunststof trapmaantjes zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn slijtvastTrapmatten van Micostep® zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen, hierdoor blijven de trapmatten lang mooi en gaan ze lang mee. Uit de praktijk blijkt dat de trapmatten langer meegaan dan de verflaag rondom de trapmatten. Onze klanten kiezen ervoor om de trap dan van een nieuwe verflaag te voorzien en de trapmatten te hergebruiken. Dit is wel zo duurzaam.

Moderne industriële trapmatten

Symbool: Een moderne uitstraling van uw trap door Micostep® kunststof trapmatten Micostep® trapmatten worden uitgevoerd in een ‘streep-design’. Het ‘streep-design’ bestaat uit twee kleuren of twee kleurtinten. Door het combineren van kleuren en kleurtinten ontstaat een trapmat met een moderne industriële uitstraling. Veel gebruikte kleuren in ons assortiment zijn: zwart, antraciet, gebroken wit, crème wit, beige, warm taupe, cool taupe en bruin.

Uw trap renoveren hoeft niet duur te zijn

Symbool: Trapmaantjes van Micostep – goedkope traprenovatieMicostep® trapmatten plaatsen is aanzienlijk goedkoper dan de trap laten stofferen met tapijt of het bekleden van de trap met linoleum. Het stofferen van een trap kost wel 3x zoveel als uw trap verven en Micostep® trapmatten plaatsen! Kies ook voor de gunstige prijs voor Micostep® trapmatten.

De trap af zonder koude voeten

Symbool: Kunststof trapmaantjes van Micostep voelen comfortabelAls u nu trapmatten heeft die gemaakt zijn van aluminium traanplaat dan zult u merken dat deze koud en oncomfortabel aanvoelen. Aluminium traptreden hebben ook scherpe kanten waaraan u zich kunt bezeren. Micostep® trapmatten zijn zacht en comfortabel om op te lopen. Ze zijn zorgvuldig afgewerkt en hebben geen scherpe randen.

Advies nodig i.v.m. aankoop van trapmatten?

Symbool: Advies nodig ivm aankoop van trapmatten?Wanneer u trapmatten wilt gaan kopen en u twijfelt dan is het altijd raadzaam om u te laten adviseren door een gespecialiseerd bedrijf. Op trapmatten.nl ziet u ons assortiment aan trapmatten. Bel ons gewoon wanneer u vragen heeft. Ons telefoonnummer is +31 (0)495 54 88 39