Levertijd

Alle producten: trapmatten, dubbelzijdige tape en kleurstalen/monsterplaatjes zijn altijd op voorraad!

Pakketten worden met een pakketdienst verstuurd. Afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop u bestelt, zal de levering de volgende dag of uiterlijk binnen drie werkdagen plaatsvinden.

Mocht u op werkdagen niet thuis zijn dan kunt u bij het invoeren van de bestelling een ander afleveradres opgegeven, bijvoorbeeld het adres van uw ouders, vrienden, buren of dat van uw werkgever.

Betalen

Betalen bij www.trapmatten.nl kan doormiddel van onderstaande betaalsystemen.

iDeal; wordt ondersteund door: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab.

Creditcard; de creditcards die wij accepteren zijn: Visa, Mastercard en Maestro.

Overboeking; u betaalt vooraf het orderbedrag via een bancaire overboeking. U gaat als volgt te werk, u plaatst de bestelling en selecteert ‘Overboeking’ als betaalmethode en werkt vervolgens het gehele orderproces af. Als u klaar bent ontvangt u een e-mail met betaalinstructies. U maakt het orderbedrag over zoals beschreven in de e-mail en zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden we de bestelling.

Mister Cash; betaalsysteem voor Belgische klanten.

PayPal; alle betaalmogelijkheden die via PayPal mogelijk zijn, worden ondersteund. PayPal ondersteunt o.a. betalen via uw PayPal account, m.b.v. creditcards en bancaire overboekingen.

Verzendkosten

U betaalt bij ons normaliter geen verzendkosten. Alleen als u een bestelling plaatst van 10 trapmatten of minder dan brengen we €8.50 verzendkosten in rekening.