Micostep® Trapmatten passen op iedere trap

Afmetingen trapmatten
Micostep® Trapmatten zijn te bestellen in de afmetingen:

– Breedte 55cm,

– Diepte 17cm,

– Stootrand 2cm,

– Dikte 3.5mm ofwel 0.35cm.

De maatvoering van de trapmatten is zo gekozen dat de trapmaantjes op praktisch alle trappen toepasbaar zijn. Uit de praktijk blijkt dat onze trapmatten geschikt zijn voor meer dan 99% van alle trappen.

Retourneren en garantie op de afmetingen

Mocht u er bij levering achter komen dat de trapmatten niet op uw trap passen dan kunt u de trapmatten, binnen 30 dagen na ontvangst, retour sturen en zullen wij uw betaling crediteren.

Zelf trapmatten op maat maken is eigenlijk nooit nodig!

Normaal gesproken hoeven onze trapmatten niet ingekort te worden. Bij het ontwerp van de trapmatten is rekening gehouden met de afmetingen van de Nederlandse trappen. Af en toe is het aan de orde dat bijvoorbeeld de trapmat voor de bovenste traptrede ingekort moet worden. Onze trapmatten zijn eenvoudig in te korten met behulp van een elektrische decoupeerzaag. Voor de mooiste zaagsnede/ zaagkant gebruikt u een zaagje met een fijne vertanding en legt u de trapmat tijdens het zagen met het loopvlak naar beneden. De trapmatten zijn ook te knippen, u gebruikt dan een zware plaatschaar waarmee normaliter staalplaat geknipt kan worden.