De algemene voorwaarden die wij hanteren kunt u hier downloaden.

Naast de algemene voorwaarden zijn ook onderstaande uitbreidingen van toepassing.

  • De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 30 dagen na levering van de goederen. Binnen deze termijn kan de koper de producten retourneren of aangeven dat hij dit wilt doen. Hiervoor kan hij gebruik maken van het onderstaande modelformulier, maar is hiertoe niet verplicht. Na die melding heeft hij nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De verzendkosten en de risico’s die hier mee gepaard gaan, zijn voor de koper.
  • Wanneer de koper goederen retour wil zenden wordt het op prijs gesteld om dit vooraf te melden bij Jillco Kunststofservice BV. Het vooraf melden is echter niet verplicht.
  • De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar: Jillco Kunststofservice BV, Twijnderstraat 55, 6006 NW Weert, Nederland.
  • Jillco Kunststofservice BV brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending geïnspecteerd. Als de goederen incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag.