Reviews voor Trapmatten.nl

8.9
153
97%
Prima kwaliteit!
Levering zou wat sneller mogen
Aanbevelen: ja
20-1-2021
M. Schenning,
Millingen
Zeer snel geleverd en goed product.
Zeer goede trapmatten die met de bijgeleverde dubbelzijdige tape muurvast zitten. Wel opletten dat ze in 1 keer goed zitten want vast is vast!
Aanbevelen: ja
14-1-2021
Van,
Amersfoort
Prima toelie!
Prima levering en kwalitatief goed spul! Goeien handel!
Aanbevelen: ja
12-1-2021
Dirk ,
Goirle
Mooie matten
Trap matten zijn mooi. Levering door dhl waardeloos
Aanbevelen: ja
10-1-2021
Astrid,
Spijkenusse
snelle reactei na het niet verkrijgen van de stalen
Nog niets ontvangen helaas, maar dat ligt niet aan het bedrijf het was de kerst drukte die dit veroorzaakte. Ze reageerde snel toen ik aangaf niets te hebben ontvangen maar dat is nu met wat kerstdrukte vertraging in orde gekomen. Nu nog een keuze maken...
Reactie van het bedrijf
U heeft op 17 december bij ons besteld en de kleurstaaltjes zijn per post op 18 december naar u verstuurd. Door de kerstdrukte bij PostNL is de zending waarschijnlijk iets vertraagd. Morgen (dinsdag) wordt door PostNL weer post bezorgd. Als u de staaltje morgenavond nog niet in huis heeft dan graag bericht dan zullen we a.s. woensdag de kleurstaaltjes opnieuw versturen.
Aanbevelen: ja
4-1-2021
Erik,
Zundert
Top..!! Monsterstukjes snel ontvangen
Monsterstukjes snel ontvangen....!! Trapmatten worden waarschijnlijk snel besteld.
Aanbevelen: ja
3-1-2021
Mark,
Veghel
Ik ben super te vreden
Het zijn erg mooie trap maten zeker zeer te vreden aanrader
Aanbevelen: ja
17-12-2020
Peter,
Zaandam
Super mooie trapmatten
Snelle levering en mooie trapmatten
Aanbevelen: ja
13-12-2020
Patrick,
Wolvega
Prima
Netjes verpakt
Aanbevelen: ja
12-12-2020
Cvt,
Uithoorn
Goed!
Ik vind het mooi materiaal maar niet voor mij in huis!
Aanbevelen: nee
10-12-2020
J,
Hillegom
Snelle levering
Kwam bij deze site terecht op zoek naar pvc trapmatten. Bestelde staaltjes geven een beeld. De kunststof trapmatten zijn wel erg prijzig. Er is geen informatie over het materiaal van de matten. Ook is het aantal jaren garantie niet duidelijk.
Aanbevelen: ja
8-12-2020
avdh,
Delft
prima service, duidelijke informatie, vlugge levering, prima kwaliteit
prima service, duidelijke informatie, vlugge levering, prima kwaliteit
Aanbevelen: ja
3-12-2020
Claudine,
5600 Philippeville
Degelijke trapmatten maar niet wat ik zocht.
Wij hebben een stenen trap richting de slaapkamer van de kinderen en ik zocht naar trapmatten zodat ze niet zouden uitschuiven op hun sokken. De matten zagen er heel mooi en degelijk uit maar voor dit doeleinde toch te weinig antislip. Na een vlot contact met de klantendienst, heb ik ze mogen terugsturen. Heel fijn.
Aanbevelen: ja
22-11-2020
EVi,
Peer
Top
Een monster besteld, zeer snel geleverd. Heel fijn om een goed beeld te krijgen. Wij gaan de matjes bestellen.
Aanbevelen: ja
14-11-2020
Astrid,
Waalwijk
Zeer tevreden
Bericht v verzending en track and trace beveel ik aan
Aanbevelen: ja
12-11-2020
JR,
Ballum.
Goede service.
De stalen ontving ik snel per post. Helaas zijn uw trapmatten toch niet wat ik zoek. Met vriendelijke groet
Aanbevelen: ja
10-11-2020
Wilma,
Landgraaf
Mooi product
Overzichtelijke website, goede communicatie en snelle levering
Aanbevelen: ja
5-11-2020
Frans,
B
Perfect!
Al eerder micostep trapmatten geplaatst en na 13 jaar echt nog geen enkele slijtage, nu gekozen voor een andere kleur.
Aanbevelen: ja
1-11-2020
Iris,
Heemskerk
Top service, snel geleverd
De trapmatten zijn van top kwaliteit en makkelijk te plakken. En snel geleverd
Aanbevelen: ja
3-9-2020
Marcel,
Gouda
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Van te voren telefonisch contact opgenomen omdat ik een aantal vragen had.Goede uitleg en direct online bestelling geplaatst.Producten snel en goed verpakt geleverd .Wij zijn uitstekend tevreden en beveel dit ook aan.
Aanbevelen: ja
22-8-2020
Jo,
Oss
Super snel en goed
Zondag bestelling gedaan. Werd verwerkt maandag aangeleverd bij koeriersbedrijf. Daar kon ik aangeven welke dag het bezorgt moest worden. Kreeg netjes een mail dat de bestelling een dag later kwam. Was niet de schuld van koeriersbedrijf maar zelf geregeld. Mooie kwaliteit matten en netjes alles verpaket
Aanbevelen: ja
15-8-2020
IHM,
alphen a/d rijn
Zeer tevreden
Snel bezorgd en ziet er prima uit !!
Aanbevelen: ja
3-8-2020
Ria,
Delft
Een fijne vervanging voor Sisal!
Heb al meerdere jaren Sisaltrapmatten liggen, maar nadat deze nat waren geworden, zijn ze compleet uit elkaar gevallen. Heb de zandkleurige trapmatten besteld als vervanging. Nu ze er opliggen ben ik aangenaam verast met hoe dicht ze bij de oorspronkelijke Sisal komen!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
Gijsbrecht,
Nederweert
Goed bedrijf
Goede communicatie en de bestelling is volgens afspraak geleverd!!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
Gerry,
Weert
Accuraat reageren op onze mails voor monster en levering produckt.
Snelle levering van de trapmatten. Met bijgeleverde tape eenvoudig en snel te monteren.
Aanbevelen: ja
22-6-2020
Jan,
Arcen
Heel goed
Super trapmatten
Aanbevelen: ja
1-6-2020
Eszter Jakab,
Middelharnis
zeer goed
correcte snelle levering en goede kwaliteit
Aanbevelen: ja
25-5-2020
Lucien ,
essen
Snelle levering
Duidelijke site - makkelijk bestelformule - keurig snelle levering
Aanbevelen: ja
14-5-2020
Mirian,
Etten leur
Snelle levering
Product werd snel geleverd en ziet er goed uit
Aanbevelen: ja
11-5-2020
Patricia Blokdijk,
Hellevoetsluis
Belabberde levertermijn
Het product wordt geleverd via DPD wat bijna nooit goed loopt. Ook nu ben ik wachtende op een pakket dat eerst niet bewoog, dan verkeerd geladen was en nu weer niet meer beweegt... Beoordeling is wel goed door de snelle reactie van trapmatten.nl en omdat de vertraging volledig bij de externe bezorgdiens zit.
Aanbevelen: ja
8-5-2020
Frank,
Turnhout
Prima
Kleurstalen netjes en snel ontvangen.
Aanbevelen: ja
20-4-2020
JdV,
Breda
Heel tevreden over de kwaliteit en het ziet er mooi uit op de trap.
Voor in ons nieuwe huis ook dezelfde trapmatten besteld omdat we zo tevreden zijn over de matten die op onze huidige trap liggen. Makkelijk schoon te houden en het ziet er heel mooi uit.
Aanbevelen: ja
25-3-2020
M.,
Eindhoven
Perfect
De trapmatten zijn echt top! In 2010 al eerder gekocht en de matten waren nu nog prima: geen gebruikssporen! I.v.m. verhuizing weer gekocht voor 2 trappen in de nieuwe woning. De oude laten zitten want ik wilde een andere kleur. Maar ze hadden prima kunnen worden hergebruikt. Anti-slip (handig met kinderen!), slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Ik had 2x13 matten besteld. Eenmaal in de nieuwe woning bleek ik 2x15 nodig te hebben. De matten waren nog niet verstuurd. Ik heb gebeld en gevraagd of er nog 4 matten toegevoegd konden worden. Als ik de bestelling online plaatste kon het last minute nog gedaan worden, kostenloos. Een dag later kreeg ik de bestelling thuis, inclusief de 4 matten die ik extra had besteld. Heel fijn dat dit nog kon!
Aanbevelen: ja
18-3-2020
Joyce,
Aalsmeer
Mooie trapmatten gemakkelijk zelf aan te brengen
In onze woonboerderij was de oude trap aan vernieuwing toe. Direct mooie trapmatten van Micostep online gekocht. Snel geleverd en zelf aangebracht, een super mooi resultaat. Echt goede kwaliteit,
Aanbevelen: ja
8-3-2020
Frank,
Weert
Fijn materiaal, goed schoon te houden.
Kunststof trapmatten zijn goed schoon te houden en de bestelling werd snel geleverd.
Aanbevelen: ja
23-2-2020
S,
Budel
teststukjes is goed idee
Ik heb, in aanloop op definitieve bestelling, proefstukjes besteld. Goede service! Ik ga zeker bestelling, andere kleur dan ik in gedachte had
Aanbevelen: ja
16-2-2020
Renate,
amsterdam
Geen staal ontvangen
Inmiddels een reactie ontvangen per email, en is er opnieuw een kleurstaal opgestuurd. Hartelijk dank voor de snelle reactie en actie!
Aanbevelen: ja
10-2-2020
Marion,
Leeuwarden
Snelle levering en een mooi product.
Deze trap matten zijn goed geluiddempend en antislip. Kortom het product voldoet aan de verwachting!
Aanbevelen: ja
3-2-2020
Rob,
Rijen
Precies zoals beloofd, snel en goed.
Snel en goed
Aanbevelen: ja
26-1-2020
Jacques,
Leveroy
Snelle levering
Staaltjes aan gevraag binnen twee dagen in huis .goed product goede website ga binnen kort trap matten bestellen
Aanbevelen: ja
20-1-2020
Monique ,
Oosterhout
Mooie hypoallergene trapbekleding
Wij wilden graag bescherming van de trap en niet ieder jaar de trap opnieuw verven. Deze kunststof matten zien er erg mooi uit. Ze zijn goed schoon te houden en hypoallergeen. Daarnaast zijn de trapranden nu goed beschermd tegen beschadiging. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en geeft adequate antwoorden op mijn vragen. Ook het bestellen was eenvoudig en vlotte levering.
Aanbevelen: ja
14-1-2020
PCNJ,
Venlo
Degelijk en veilige trapmatten
We hebben de trapmatten gekocht voor een trap in ons scoutinggebouw. Nu kunnen de kinderen veilig de trap op en af.
Aanbevelen: ja
22-12-2019
Maike,
Tungelroy
Goede service en snelle levering
Erg mooi en kwalitatief product. Ook makkelijk te bevestigen met behulp van de handleiding. Wij zijn er erg blij mee!
Aanbevelen: ja
20-12-2019
Jill,
Maarheeze
Heel blij!!
De Wit / Antraciete trapmatten staan prachtig op onze trap. We zijn er heel blij mee!!
Aanbevelen: ja
13-12-2019
Paula,
Eersel
geleverde steps waren krom / hol Dit is door de leverancier toegelicht!
levering prima tape prima helaas moesten we de alle steps eerst voor de kachel goed opwarmen en rechtbuigen aanbrengen ging prima ze zitten nu muurvast
Reactie van het bedrijf
In de koude maanden zijn de trapmatten stijf vanwege de lage temperatuur en ze zijn ook lichtjes gebogen maar dit vormt geen enkel probleem. De trapmatten kunnen zo uit de verpakking op de trap worden geplaatst. De dubbelzijdige tape houdt de trapmatten makkelijk vlak op de trap en na enkel dagen is de spanning uit het materiaal. We willen benadrukken dat het opwarmen van de trapmatten absoluut niet noodzakelijk is.
Aanbevelen: ja
13-12-2019
Chris,
uddel
Trapmatten zijn geweldig, het aanbrengen een drama.
De trapmatten zijn van een geweldige kwaliteit en voelen degelijk aan. Het bijgeleverde tape is supersterk MAAR......... Er is door de leverancier zeker wel verbetering mogelijk: Het tape moet door de klant op maat gesneden of geknipt worden. Dit is een heel vervelend klusje, het is taaie tape wat ook heel goed aan je schaar vastplakt. Even niet opletten en er zit een dubbel geplakt hoekje aan de tape waardoor het plaatselijk dikker wordt. Het zou beter zijn dat de tape op maat op een schutvel bijgeleverd zou worden. Als er dan tevens een stukje overlengte aan de beschermlaag zou zitten zodat dit makkelijker is te verwijderen i.p.v. dit elke keer klunzig los te moeten peuteren zou mijn beoordeling een 10 geweest zijn. Gezien de kosten van een kilo kunststof granulaat wordt er een aardige marge behaald op de trapmatten. Matrijskosten voor de spuitgietmachine en de bijbehorende hotrunner zijn natuurlijk niet misselijk, maar dit is een eenmalige investering en deze zijn voor alle leverbare kleuren te gebruiken. We kregen een slecht humeur van het aanbrengen van de matten door het gedoe met het op maat knippen van de tape en het irritante gedoe om de beschermlaag hier van af te peuteren. Noot aan de leverancier/fabrikant: Zie dit niet als een slechte beoordeling maar als een tip om het product gebruiksvriendelijker te maken. Zou ik dit product aanbevelen? Ja, maar wel met een gepaste waarschuwing aangaande het aanbrengen van het tape.
Reactie van het bedrijf
Het knippen van de tape met een schaar is inderdaad heel vervelend en het is ook niet de bedoeling dat dit met een schaar gebeurd. De tape is uitstekend op maat te snijden met een Stanley mes, met een breek mes of een ander scherp mes. We zullen in de handleiding gaan vermelden dat de tape met een mes gesneden moet worden.
Aanbevelen: ja
13-12-2019
Jeroen en Anouk,
Ridderkerk
Snelle en correcte levering
Producten goed verpakt en snelle levering
Aanbevelen: ja
6-9-2019
Rob Kok,
Vledder
Zeer goed geregeld
Bestelling is snel opgepakt en geleverd. Product was heel goed verpakt en voldoet aan de wensen.
Aanbevelen: ja
10-8-2019
Sylvia,
Nederweert
snelle levering
goede beschrijving, alles past goed en kon de delen snel aanbrengen
Aanbevelen: ja
14-7-2019
gerrit,
hengelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle levering, alles goed en stevig verpakt. Voldoende tape erbij gekregen. De steps liggen prachtig op de nieuw geschilderde trap.

Aanbevelen: ja
21-5-2019
Briqn,
Apeldoorn
0