thuis-door-corona-fix-je-trap-met-trapmatten

Trapmatten sets kopen

Trapmatten en trapkanten zijn producten die je trap af maken. Trapmatten worden in de volksmond ook wel halve maantjes genoemd en zorgen ervoor dat je trap er netjes gestoffeerd uit komt te zien. Trapkanten zijn echte trapbeschermers en voorkomen slijtage van het lakwerk. Trapmatten sets zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel aan je voeten. Daarnaast zijn ze de ideale oplossing voor beschadigde trappen. Trapmatten sets verbergen deze beschadigingen, zodat je ze niet meer kunt zien. Bovendien zijn trapmatten ook goede geluidsdempers en zullen je buren je dankbaar zijn voor het bevestigen van trapmatten. Trapkanten zijn ook trapbeschermers en zullen voornamelijk de trapneuzen beschermen. Ze zullen ook de slijtage van het lakwerk voorkomen. Wil je je trap afmaken koop dan nú kunststof trapmatten via onze website. Kunststof trapmatten beschermen zowel de traptredes als de trapneuzen.

Trapmat Zwart – Antraciet

Kunststof trapmatten beschermen traptredes en trapneuzen tegen beschadiging

 

Noodgedwongen thuis vanwege Corona maatregelen?

De Corona maatregelen zorgen ervoor dat veel mensen thuis zitten en tijd over hebben om bijvoorbeeld klusjes in huis te doen. Een mooie gelegenheid om ook uw trap op te knappen en te voorzien van mooie nieuwe trapmatten. Maar welke trapmatten zijn nu het beste? Afhankelijk van uw wensen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid kunt u kiezen uit trapmatten of halve trapmaantje van vloerbedekking, sisal, aluminium of kunststof. De kunststof trapmatten op onze website zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent dat ze aan de strengste kwaliteit en veiligheidseisen voldoen. Een kunststof trapmat geeft een heel andere, meer luxe, uitstraling dan een trapmat van andere materialen zoals tapijt, sisal of aluminium.

Kunststof trapmatten leveren wij in meer dan 10 verschillende kleurcombinaties. Er is altijd wel een combinatie die goed bij uw trap past. U kunt via onze website kunststof trapmatten direct bestellen of kleurstalen aanvragen voor slechts € 1,00 per stuk. De kleurstalen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, zodat u thuis kunt zien welke kleur het beste past in uw interieur.

Kies voor uw trap de beste kwaliteit trapmatten

Natuurlijk wilt u trapmatten kopen van goede kwaliteit. De beste kwaliteit heeft vaak ook de hoogste prijs en dat is bij trapmatten in principe ook zo. Althans dat geldt alleen voor de eerste aanschaf. Een trapmatten set van tapijt koopt u al voor een paar tientjes bij Lidl of Aldi. Echter is de levensduur van deze trapmatten erg beperkt. Ook is de anti slip functie van de goedkoopste trapmatten teleurstellend. Kijken we naar trapmatten van sisal, dan geldt daar eigenlijk hetzelfde voor. Daarnaast is de uitstraling minder en zijn trapmatten van tapijt of sisal  vaak maar eenmalig te gebruiken. Traptreden van aluminium zijn robuust en geven een industrieel uiterlijk. Als dat in uw interieur past, dan is een aluminium traptrede een goede keuze. Vaak zijn aluminium trapteden gemaakt van traanplaat. Ondanks dat ze robuust zijn komen er wel snel krassen op aluminium traptreden en trapmaantjes. Ook zult u deze trapmatten met schroeven moeten bevestigen op uw trap.

Micostep ontwikkelde een kunststof trapmat, die u via deze website kunt bestellen. Deze trapmatten of trapmaantjes zijn gemaakt van twee hoogwaardige kunststoffen. De duurzaamheid is uitzonderlijk goed. In de praktijk zijn er voorbeelden van mensen die dezelfde trapmat meerdere keren hebben aangebracht. Trapmatten van 8 jaar oud zien er uit als nieuw. Als we alle aspecten meewegen dan zijn kunststof trapmatten eigenlijk niet het duurste. Door de lange levensduur bespaart u op den duur veel geld. Daarnaast hebben ze een veel betere anti slip werking en zien ze er veel luxer uit dan trapmatten en trapmaantjes van andere materialen.

In een andere blog informeren we u over een vergelijkend onderzoek tussen alle verkrijgbare trapmatten in winkels en online verkrijgbare trapmatten van verschillende leveranciers zoals Hubo, Hornbach, Gamma, Leenbakker, Lidl , Aldi en Elite trapmatten. Veel mensen verwachten dat IKEA trapmatten aanbiedt. In ons onderzoek kunt u lezen of dat zo is.

 

Micostep trapmatten ideaal voor op een gedraaide trap

open-gedraaide-trap-met-kunststof-trapmatten

De ronde vorm van de Micostep kunststof trapmatten zijn, samen met de afmetingen van 55 x 17 cm perfect voor gedraaide trappen. De trapmatten worden gelegd in het looppad, dat wil zeggen iets naar de zijde van de trapleuning. Micostep trapmatten zijn ontwikkeld voor gebruik op rechte en gedraaide trappen en zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen.

Het is moeilijk om de traptreden van een open trap te voorzien van trapbekleding. Kunststof trapmatten zijn een ideaal alternatief om toe te passen op een open trap. Micostep trapmatten zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd voor specifieke toepassing in Nederlandse woningen. De afmeting van trappen is in veel lander verschillend. Koopt u trapmatten die bijvoorbeeld in Duitsland zijn gemaakt, dan zijn deze vaak breder en dieper (65 x 25 cm). Deze passen niet op gedraaide trappen, zonder deze bij te snijden.