voordelen-trapmatten

De voordelen van trapmatten

Het is belangrijk dat alle plekken in en rondom het huis veilig zijn. Voor uzelf, voor uw gasten en uiteraard ook voor uw kinderen. Een trap is daar onderdeel van. In veel gevallen kan het grote voordelen hebben om trapmatten op uw tap te (laten) bevestigen. Wilt u weten wat deze voordelen zijn?

Veiligheid voor u kinderen

Vooral voor trappen met een gladde ondergrond (denk aan een geverfde houten trap) geldt dat er extra gedacht moet worden aan veiligheid. U wilt ten slotte dat uw kinderen veilig kunnen spelen in huis zonder het risico te lopen dat ze van de trap kunnen valllen. Trapmatten helpen hierbij. Door trapmatten te bevestigen krijgen uw kinderen meer grip en kunnen ze niet zo snel van de trap afglijden. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de kinderen, maar ook uzelf en anderen die in het huis wonen of gebruikmaken van uw woning.

Anti-slip

Doordat trapmatten een anti-slipstructuur hebben, bieden ze stevigheid en grip. De Microstep Trapmatten op onze site zorgen bovendien voor comfort en geluiddemping. Ze zijn dus ook heel gebruikersvriendelijk. Wel zo prettig. Wanneer u kinderen op-en-neer lopen op de trap dan is het erg fijn dat het lawaai daarbij wordt gedempt. De trapmatten bestaan uit een toplaag van een zachtere en toch slijtvaste kunststof.

voordelen-trapmatten

Makkelijk bevestigen
Denkt u misschien dat het moeilijk is om de trapmatten zelf te bevestigen? Dan kunnen we u meteen geruststellen: u kunt ze eenvoudig zelf aanbrengen op uw trap. Wanneer u de trapmatten koopt dan krijgt u hierbij tevens dubbelzijdige tape en een duidelijke handleiding geleverd. Hiermee kunt u zelf uw trap een mooie look geven. Is dat niet ontzettend leuk?

Laat u adviseren
Wanneer u trapmatten koopt of wilt laten bevestigen, dan is het altijd raadzaam om u te laten adviseren door een gespecialiseerd bedrijf. Op trapmatten.nl ziet u een groot assortiment aan trapmatten, maar benader ons ook gewoon wanneer u vragen hebt. Ons telefoonnummer is 00 31 (0)495 54 88 39