Heeft u een nieuwe woning en bent u op zoek naar geschikte trapbekleding om de trap naar boven te voorzien van een mooie uitstraling? Er zijn dan verschillende opties waar u uit kunt kiezen. U kunt uw trap bijvoorbeeld schilderen, wat zorgt voor een strak en modern resultaat. Het is ook mogelijk om de trap van vloerbedekking te voorzien. Het zachte materiaal maakt het veiliger om de trap op en af te lopen en voorkomt dat u uitglijdt op een alleen maar geschilderde trap. Maar heeft u ook wel eens aan kunststof trapmatten gedacht? U profiteert dan zowel van een moderne en strakke uitstraling als van extra veiligheid tijdens het traplopen. Kunststof trapmaantjes zijn namelijk voorzien van een antislip-structuur.

Verschillende kleuren kunststof trapmatten

Wat uw woonstijl ook is, met kunststof trapmaantjes heeft iedereen een ruime keuze. Als u kiest voor kunststof trapmatten van Micostep, heeft u de keuze uit de basiskleuren beige, grijs, bruin, rood, zwart of wit. Door het gestreepte motief is het zelfs mogelijk om twee kleuren in de trapmat te combineren. Zeker weten dat u een geschikt design voor uw trap kunt vinden.

Waarom zou u kiezen voor kunststof trapmatten?

Er zijn verschillende voordelen te noemen bij het gebruik van kunststof trapbekleding.

  • Veiligheid en antislip: de trapmaantjes zijn voorzien van een speciale antislip-laag wat zorgt voor een perfecte bescherming tegen uitglijden.
  • Kunststof trapmaantjes zijn heel gemakkelijk te reinigen met een stofzuiger met borstelopzetstuk en eventueel een nat doekje.
  • Kunststof trapmatten krullen niet om en pluizen niet.
  • Kunststof trapmatten zijn slijtvast en zorgen voor een moderne uitstraling.
  • U kunt de kunststof trapmaantjes ook eenvoudig zelf plaatsen, met behulp van de meegeleverde praktische en zeer stevige dubbelzijdige tape.

Wilt u ook uw trap voorzien van een mooie en tegelijkertijd praktische kunststof trapbekleding? Neem dan eens een kijkje op de website van Micostep en selecteer de trapmaantjes van uw voorkeur.

Bekijk hier onze collectie en bestel direct online