Het is belangrijk dat alle plekken in en rondom het huis veilig zijn. Voor uzelf, voor uw gasten en zeker ook voor uw kinderen. Een trap is een onderdeel van uw huis wara veel ongelukjes gebeuren. Wie is er nu nog nooit van de trap gegelden. vaak gebeurt dit zonder letsel of schade. Maar het kan ook heel vervelend aflopen als u van de trap glijdt. In veel gevallen kan het grote voordelen hebben om daarom trapmatten op uw tap te (laten) bevestigen. Wilt u weten wat de voordelen van trapmatten op uw trap zijn?

Veiligheid met trapmatten voor u kinderen

Vooral voor trappen met een gladde ondergrond (denk aan een geverfde houten trap) geldt dat er extra gedacht moet worden aan veiligheid. U wilt ten slotte dat uw kinderen veilig kunnen spelen in huis zonder het risico te lopen dat ze van de trap kunnen vallen. Trapmatten of trapmaantjes helpen hierbij. Door trapmatten te bevestigen krijgen uw kinderen meer grip als ze de trap op en af lopen en kunnen ze niet zo snel van de trap afglijden. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de kinderen, maar ook uzelf en anderen die in het huis wonen of gebruikmaken van uw woning. Trapmatten en trapmaantjes verhogen de veiligheid in uw huis. Daarnaast zijn trapmatten en trapmaantjes niet alleen veilig maar ze zijn ook zeker decoratief.

Trapmatten met antislip

Trapmatten zijn gemakkelijk zelf te bevestigen
Denkt u misschien dat het moeilijk is om de trapmatten zelf te bevestigen? Dan kunnen we u meteen geruststellen: u kunt ze eenvoudig zelf aanbrengen op uw trap. Wanneer u de trapmatten koopt dan krijgt u hierbij tevens dubbelzijdige tape en een duidelijke handleiding geleverd. Hiermee kunt u zelf uw trap een mooie look geven. Is dat niet ontzettend leuk?

Laat u adviseren over de juiste trapmatten
Wanneer u trapmatten of trapmaantjes koopt of wilt laten bevestigen, dan is het altijd raadzaam om u te laten adviseren door een gespecialiseerd bedrijf. Op trapmatten.nl ziet u een groot assortiment aan trapmatten en trapmaantjes, maar benader ons ook gewoon wanneer u vragen hebt. voor vragen bel naar: +31 (0)495 54 88 39

Lees ook ons vergelijkend onderzoek naar trapmatten en trapmaatjes. Hierin komen trapmatten aan de orde van Hornbach, Gamma, Leenbakker, Praxis, Elite trapmatten, Hubo , Karwei, Lidl, Micostep en IKEA trapmatten.